Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس از حمایت مالی، اسنادی و علمی برای تکمیل پایانه‌ و رساله دانشگاه در زمینه دفاع مقدس خبر داد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، مراسم افتتاح 800 نمایشگاه دفاع مقدس در 800 نقطه استان تهران -که قرار است از هفته دفاع مقدس تا دهه فجر برپا شود- صبح امروز در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با حضور علی‌اصغر جعفری مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و امیر شهریار امینیان مدیرعامل مجمع ناشران دفاع مقدس در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس  برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم علی‌اصغر جعفری با اشاره به ظرفیت‌های مهم در حوزه نشر و آثار مکتوب اظهار داشت: خوشبختانه با توجه به چالش‌های این حوزه اما در حوزه کتاب از موهبت‌های زیادی بهره‌مند شده‌ایم.

وی ادامه داد: در 3 سال 98، 99 و 1400، 4445 عنوان کتاب توسط حدود 700 ناشر دفاع مقدس به چاپ رسیده است که برای برپایی این نمایشگاه از 70 ناشر برتر با 650 عنوان کتاب انتخاب شده است.

مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس از رشد 19.5 درصدی کتاب دفاع مقدس خبر داد و گفت: این رشد نسبتاً رشد خوبی است و نشان دهنده آن است که جوانان و مردم علاقه‌مند به این کتاب‌ها بوده و از آنها استقبال می‌کنند. برهمین اساس برای ترویج فرهنگ دفاع مقدس طرح «به یاد من باش» که 800 نمایشگاه کتاب دفاع مقدس در 800 نقطه استان تهران برپا می‌شود.

جعفری با بیان اینکه امیدواریم این طرح در سال‌های آینده به صورت ملی برگزار شود، یادآور شد: در هفته دفاع مقدس 70 نمایشگاه برپا شده و تا دهه فجر هر روز 5 نمایشگاه کتاب برپا خواهیم کرد و موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و مجمع ناشران دفاع مقدس این کار را راهبری و حمایت می‌کند که امیدواریم سایر سازمان‌ها در این جهت مساعدت کنند.

وی با بیان اینکه مخاطبان می‌توانند از طریق سایت موزه ملی از این مراکز اطلاع پیدا کنند؛ از رونمایی 100 عنوان کتاب جدید خبر داد و گفت: تا 15 مهرماه سامانه جامع کتاب دفاع مقدس را رونمایی خواهیم کرد که هر پژوهشگر که می‌خواهد در زمینه دفاع مقدس مطالعه کند می‌تواند به این سامانه مراجعه و از نقطه مورد نظر کتاب استفاده کند.

مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فعالیت‌های این موزه در ادوار مختلف، با بیان اینکه موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با داشتن بیش از 68 عنوان کتاب بزرگترین کتابخانه را داراست، تصریح کرد: برای تولید ادبیات دفاع مقدس در پایان‌نامه ارشد و رساله دکترا در حوزه دفاع مقدس حمایت مالی، اسنادی و علمی می‌کنیم که در حال حاضر 130 رساله و پایان‌نامه ارشد در حال تکمیل است و 30 عدد تمام شده و در حال چاپ است.

جعفری با اشاره به نذر کتاب، نشر اندیشه برای توزیع در مناطق محروم و یادمان‌های شهدای دفاع مقدس افزود: قرار است کتابخانه‌های کوچک را با کتب اهدایی تکمیل و تجهیز کنیم، لذا اهداءکنندگان می‌توانند از طریق کمپین- داخل سایت موزه معرفی شده- تا پایان سال ما را برای تجهیز این کتابخانه‌ها کمک کنند.

وی «سه‌شنبه‌های کتاب» را روزی برای نقد آثار مکتوب دفاع مقدس خواند و گفت: با توجه به سراسری شدن بیماری کرونا این روز با مشکلاتی روبرو شد اما از هفته آینده سه‌شنبه‌های کتاب با حضور نویسنده و صاحب اثر در این موزه برگزار می‌شود. همچنین این موزه آمادگی دارد مراسم‌های رونمایی و نشست‌های علمی در این زمینه را عهده‌دار شود.

مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با بیان اینکه در حوزه کتاب دفاع مقدس از هیچ کمکی فروگذار نخواهیم بود، اظهار داشت: تربیت و آموزش نویسنده از 3 سال گذشته دستور کار قرار دادیم که از 10 نفر از نوقلم‌مان 10 رُمان، رونمایی خواهد شد.

جعفری یکی دیگر از فعالیت‌‌های این موزه را تولید کتاب‌های صوتی عنوان کرد و افزود: در نهضت ترجمه نیز فعالیت‌‌هایی را انجام داده‌ایم؛ برهمین اساس با مجموعه‌های ذیربط جلساتی را برگزار کرده تا ناشران کشورهای مقصد کتاب دفاع مقدس را مطالعه و خودشان ترجمه کنند، چراکه آنها مذاق خوانندگان خود را بهتر می‌دانند.

وی نرم‌افزار کتابخانه و خرید آنلاین کتاب از موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را یکی از اهداف یک ماهه دیگر خود دانست و افزود: با توجه به هماهنگی‌های صورت گرفته انتشارات این موزه به انتشارات سرو تغییر نام داده است. همچنین با توجه به برگزاری جشنواره‌های مختلف همانند فانوس، یوسف و شعر توسط این موزه امیدواریم جوانان علاقه‌مند به این حوزه را شناسایی و از آنها حمایت کنیم.

مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس ادامه داد: در این موزه در رشته‌های آکادمیک نیز ترم‌های کاردانی و کارشناسی در رشته‌های موزه‌داری، گردشگری دفاع مقدس، مدیریت اسناد و مدارک و... باحمایت دانشگاه علمی کاربردی از مهرماه امسال برگزار خواهد شد.

جعفری با اشاره به مراسم کلنگ‌زنی موزه طبس تصریح کرد: روز چهارشنبه هفته گذشته کلنگ موزه استکبارستیزی طبس بر زمین خورد شد؛ با توجه به اینکه 41 سال در این زمینه غفلت داشتیم، اما این اقدام خوبی خواهد بود. همچنین با هماهنگی آستان قدس رضوی یک مجموعه بین‌راهی تحت عنوان امام رضا(ع) در کنار مسجد شُکر به مردم خدمت‌رسانی خواهد کرد.

وی از افتتاح استودیو رادیو و تلویزیونی سرو در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس خبر داد و گفت: در آینده نزدیک سامانه «سجا» که در برگرفته 10 میلیون سند دفاع مقدس است، رونمایی خواهیم کرد. همچنین امروز مراسم کلنگ‌زنی مرکز همایش‌های بین‌المللی با ظرفیت‌های جدید در این مرکز زده خواهد شد.

مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در خاتمه سخنان خود در خصوص محورهای مالی فعالیت‌های این موزه گفت: خیرین حوزه ایثار، شهرداری تهران و بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس از این موزه حمایت مالی می‌کنند و ما هم سعی می‌کنیم هزینه‌ها را پایین آورده و از امکانات همه دستگاه‌ها برای ترویج فرهنگ دفاع مقدس استفاده کنیم.

جعفری افزود: همچنین دانشجویان می‌توانند پژوهش‌های دفاع مقدسی خود را در این مرکز ارائه کنند و از کسر خدمت استفاده کنند.

میراث حماسه-8|حکایتی از ضرب و شتم وحشیانه بعثی‌ها به دلیل خواندن روضه امام حسین (ع)+ فیلممیراث حماسه-6| ماجرای شنیده نشده از کمک شهید ابراهیم هادی به یک «زیر حکمی»

انتهای پیام/

رونمایی از پوستر یکی از شهدای دانش آموز با حضور علیرضا کاظمی سرپرست وزارت آموزش و پرورش، سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگرانرونمایی از پوستر به یاد من باش در خصوص انتشار۸۰۰ نمایشگاه کتاب دفاع مقدس در۸۰۰ نقطه استان تهران با حضور علی‌اصغر جعفری مدیرعامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدسعلی‌اصغر جعفری مدیرعامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در مراسم رونمایی از پوستر به یاد من باش در خصوص انتشار۸۰۰ نمایشگاه کتاب دفاع مقدس در۸۰۰ نقطه استان تهراننشست خبری رونمایی از پوستر به یاد من باش در خصوص انتشار۸۰۰ نمایشگاه کتاب دفاع مقدس در۸۰۰ نقطه استان تهراننشست خبری رونمایی از پوستر به یاد من باش در خصوص انتشار۸۰۰ نمایشگاه کتاب دفاع مقدس در۸۰۰ نقطه استان تهراننشست خبری علی‌اصغر جعفری مدیرعامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و مراسم رونمایی از پوستر به یاد من باش در خصوص انتشار۸۰۰ نمایشگاه کتاب دفاع مقدس در۸۰۰ نقطه استان تهرانعلی‌اصغر جعفری مدیرعامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در مراسم رونمایی از پوستر به یاد من باش در خصوص انتشار۸۰۰ نمایشگاه کتاب دفاع مقدس در۸۰۰ نقطه استان تهرانرونمایی از پوستر به یاد من باشنشست خبری علی‌اصغر جعفری مدیرعامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و مراسم رونمایی از پوستر به یاد من باش در خصوص انتشار۸۰۰ نمایشگاه کتاب دفاع مقدس در۸۰۰ نقطه استان تهراننشست خبری رونمایی از پوستر به یاد من باش در خصوص انتشار۸۰۰ نمایشگاه کتاب دفاع مقدس در۸۰۰ نقطه استان تهراننشست خبری علی‌اصغر جعفری مدیرعامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و مراسم رونمایی از پوستر به یاد من باش در خصوص انتشار۸۰۰ نمایشگاه کتاب دفاع مقدس در۸۰۰ نقطه استان تهراننشست خبری رونمایی از پوستر به یاد من باش در خصوص انتشار۸۰۰ نمایشگاه کتاب دفاع مقدس در۸۰۰ نقطه استان تهراننشست خبری علی‌اصغر جعفری مدیرعامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و مراسم رونمایی از پوستر به یاد من باش در خصوص انتشار۸۰۰ نمایشگاه کتاب دفاع مقدس در۸۰۰ نقطه استان تهراننشست خبری رونمایی از پوستر به یاد من باش در خصوص انتشار۸۰۰ نمایشگاه کتاب دفاع مقدس در۸۰۰ نقطه استان تهراننشست خبری رونمایی از پوستر به یاد من باش در خصوص انتشار۸۰۰ نمایشگاه کتاب دفاع مقدس در۸۰۰ نقطه استان تهراننشست خبری رونمایی از پوستر به یاد من باش در خصوص انتشار۸۰۰ نمایشگاه کتاب دفاع مقدس در۸۰۰ نقطه استان تهران

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دفاع مقدس دفاع مقدس انقلاب اسلامی و دفاع مقدس دفاع مقدس عنوان کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۸۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با عشق به ایران در ارمنستان (+عکس)

موزه نسخه‌های خطی و دست‌نویس‌های باستانی ارمنستان، شاهکارهای نقاش و مینیاتوریست ایرانی ـ ارمنی «آندره سِوروگیان» از شاهنامه فردوسی را برای ۶ ماه به نمایش گذاشت. این موزه پیش از این، با رونماییِ گلچینی از آثار قاجار به مدت سه سال، به پیوندهای فرهنگی با ایران رنگ داده و همکاری‌هایی را با ایران برای مرمت نسخه‌های خطی آغاز کرده است.

به گزارش ایسنا، موزه ماتناداران (مسروپ ماشتوتس) در شهر ایروان ارمنستان، که به دلیل داشتن گنجینه‌ای از نسخه‌ها و کتاب‌های مقدس دعا، پس از کلیسای «اچمیادزین»، مکانی مقدس برای مردم این کشور به شمار می‌آید، محل برگزاری رویدادهای بسیاری به‌ویژه در پیوند با ایران بوده است.

این موزه که حدود ۲۰ هزار نسخه و دست‌نویس باستانی در اختیار دارد و حدود ۴۵۰ اثر از میان آنها، نسخه‌های ایرانی است، به مدت سه سال گلچینی از آثار قاجاری را به نمایش گذاشته شده بود و در ادامه، نمایشگاهی از عکس‌های آرشیوی و کلکسیونی این موزه برپا شد که عکس‌هایی از ایران قدیم و دربار قاجار در بین آنها دیده می‌شد.

از ۱۲ اردیبهشت ماه (اول ماه می) نیز مجموعه‌ آثار نقاش ایرانی ـ ارمنی در همین موزه به نمایش گذاشته شده است، آثاری که از مجموعه‌های مختلفی در جهان گردآوری شده و بخشی از آنها حاصل ۹ سال شیفتگی «آندره سِوروگیان» به شاهنامه فردوسی است.

ایوت تجریان ـ رئیس موزه ماتناداران (مسروپ ماشتوتس) ـ که دکترای تاریخ هنر دارد و به عنوان یک ایرانی ـ ارمنی از برگزاری نمایشگاه «آندره سِوروگیان» با هیجان سخن می‌گوید، در گفت‌وگویی که با ایسنا داشت، درباره اهمیت برپایی این رویداد در ارمنستان، که رنگ و حسی ایرانی دارد، توضیح داد: این نمایشگاه از اول ماه می (۱۲ اردیبهشت ماه) به یاد نقاش ایرانی ـ ارمنی «آندره سِوروگیان» برپا می‌شود.

هرچند قبلا، تعداد بسیار اندکی از آثار سوروگیان در این موزه به نمایش گذاشته شده، ولی در نمایشگاه پیش‌رو مجموعه بیشتری از آثار او به نمایش درآمده است. آثار این نمایشگاه از مناطق مختلفی گردآوری شده است. پسر آندره سِوروگیان (دکتر امانوئل) که در قید حیات است و در آلمان زندگی می‌کند و حدود ۹۴ سال دارد، سال‌ها قبل کلکسیون بزرگی به این موزه اهدا کرد.

این مجموعه شامل نقاشی‌هایی از آندره سوروگیان و آثاری از پدر بزرگشان، «آنتوان سوروگین» (از نخستین پیشگامان عکاسی در ایران که به عکاس قاجار معروف بوده) است. از کلسیای اچمیادزین (ارمنستان) نیز ۶ اثر در اختیار این نمایشگاه قرار داده شده است.

آندره سوروگیان زاده ۱۲ اردیبهشت ۱۲۷۵ خورشیدی در ایران، از نقاشان برجسته مینیاتور و از بنیانگذاران شیوه مردمی در نقاشی ایرانی
او ۹ سال در انزوا به سر برد و غرق در شاهنامه شد و ۴۱۶ اثر از این اثر فردوسی پدید آورد

او این توضیح را اضافه کرد: آثاری که از آندره سِوروگیان در موزه ماتناداران نگهداری می‌شود با آثار موجود در اچمیادزین تفاوت دارد؛ آثار آنجا از اسطوره‌های تاریخی ارمنی است، اما آثاری که ما در این موزه نگهداری می‌کنیم بیشتر از شاهنامه فردوسی، خیام و باباطاهر است. همچنین از موزه‌های مختلف آثاری که الهام‌بخش نقاشی‌های آندره سِوروگیان بودند در اختیار ما قرار داده شده است.

رئیس موزه ماتناداران گفت: این نمایشگاه قرار است تا ۶ ماه ادامه داشته باشد. پیش زمینه آن نیز همایشی بود که برای یکصد و سی‌امین سال یادبود سِوروگیان در نخستین روزهای فروردین (۲۱ و ۲۲ مارچ) برگزار شد، که مهمانی هم از بخش میراث مکتوب ایران داشتیم و یک گروه موسیقی از ایران نیز دعوت شده بود.

تجریان درباره شیوه کار آندره سِوروگیان که آن را ارزشمند و خاص کرده است، گفت: او ۹ سال خود را در خانه به انزوا برد و با خود عهد کرد که به مناسبت هزارمین سالگرد تولد فردوسی، (۱۹۳۴ میلادی) ۴۱۶ تابلوی بزرگ از روی شاهنامه به تصویر درآورد. یک نمونه از آن نقاشی‌ها را در موزه ماتناداران به نمایش گذاشته‌ایم. سِوروگیان به این منظور حتی یک دوره آموزش خوش‌نویسی گذرانده بود. دوستانش که صادق هدایت و بزرگ علوی بودند به او لقب «درویش» داده بودند. سوروگیان یکسری اثر هم از آثار خیام، حافظ و باباطاهر دارد.

امانئول فرزند آندره سوروگیان، آثاری از این نقاش برجسته را به موزه ماتناداران در ارمنستان اهدا کرده است.
در این بخش همچنین جلدهای لاکی دیده می‌شود که شیوه مرمت آن با مشارکت حمید ملکیان، به نمایش گذاشته شده است

رئیس موزه ماتناداران درباره دیگر رویدادهای این موزه که در پیوند با ایران بوده است، توضیح داد: سال گذشته از ماه نوامبر نمایشگاه بزرگی داشتیم که گلچینی بود از عکس‌های آرشیو و کلکسیون‌های مختلف که در این موزه نگهداری می‌شود.

در این موزه هرگز نمایشگاه عکس نداشتیم. ما از عکاسان نسل اول ارامنه که در دربارهای مختلف کار کردند، کارهای زیادی در موزه داشتیم که هرگز به نمایش نگذاشته بودیم. در بین آنها عکس‌های زیادی از ایران وجود دارد، که مجموعه به نمایش گذاشته‌شده گلچینی است از آنچه در این موزه نگهداری می‌شود.

این موزه چون به انستیتو نسخ خطی شهره است تا پیش از این، کسی به عکس‌های آن توجهی نکرده بود، درحالی که نگاتیوهای شیشه‌ای و عکس‌های زیادی داریم و اتفاقا من سه سال روی این مجموعه کار کرده بودم و این گلچین نتیجه آن کار تحقیقی است.

آنها عکاسان ارامنی و روسی هستند که از اواخر قرن نوزدهم میلادی به ایران و دیگر نقاط دنیا سفر کرده بودند. این نمایشگاه قرار بود به مدت ۶ ماه برگزار شود، ولی چون خیلی استقبال شد، ادامه پیدا کرد.

عکسی از «آنتوان سوروگین» از «سیزده به در» در ایران که در نمایشگاه موقتی عکاسان ارامنه در موزه ماتناداران به نمایش گذاشته شد
او به عنوان عکاس دربار قاجار نیز معروف بود، هرچند عکس‌هایش به دربار محدود نشد و واضح‌ترین تصویر از مردم ایران در آن دوره را به قاب درآورد

تجریان ادامه داد: پیش از آن هم، نمایشگاهی از آثار قاجاری در موزه ماتناداران برگزار شده بود، که چندین بار تمدید شد. این نمایشگاه به مدت سه سال برقرار بود. روال کار موزه این است که نسخه‌های اصلی را نمی‌توانیم به مدت طولانی به نمایش بگذاریم، برای همین در طول برگزاری این نمایشگاه بعضی از نسخه‌ها را چندین بار جابه‌جا کردیم. ما در این موزه بیش از ۴۵۰ نسخه ایرانی داریم که بخشی از آن به دوره قاجار مربوط می‌شود. گلچینی از این آثار در آن نمایشگاه و به مدت سه سال به نمایش گذاشته شد.

 او درباره دلیل استقبال از نمایشگاه آثار قاجاری در ارمنستان، اظهار کرد: استقبال از آن نمایشگاه شاید متأثر از آشنایی مردم ارمنستان با آن مقطع تاریخی باشد؛ دوره‌ای که ارمنستان بخشی از سرزمین ایران بود و نقاشان  ارامنه از آن دوره بسیار تاثیر گرفته بودند. غیر از این، ایران برای ارامنه، سرزمینی افسانه‌ای و اسطوره‌ای و الهام‌بخشی بود.

البته نقش تجریان به عنوان رئیس ایرانی ـ ارمنی موزه در برگزاری چنین رویدادی بی‌تأثیر نبوده است و خودش هم درباره تأثیر آن گفت: مدیر بخش انستیتو همیشه می‌گوید ۹۰ درصد برنامه‌های موزه ماتناداران ایرانی شده است، مثلا ما میز نوروز را در ۲۱ مارچ چیده بودیم و همایش «آندره سوروگیان» را به گونه‌ای برنامه‌ریزی کردیم که همزمان با نوروز شده بود.

او ادامه داد: ما به عنوان دو کشور همسایه باید همدیگر را بشناسیم. متاسفانه زمانی که ارمنستان جزو شوروی بود، روابط دو کشور خیلی کم شده بوده و دو کشور از یکدیگر دور شدند. اکنون لازم است افزون بر روابط سیاسی، روابط فرهنگی دو کشور را تقویت کنیم. کارهای بزرگ از دل روابط فرهنگی بیرون می‌آید.

مدیر جدید این مجموعه قبلا معاون وزیر فرهنگ ارمنستان بود، همان ابتدای کار که برنامه خواستند، توصیه کردم یک سفر به ایران برویم و ما در قالب هیأتی به تهران و قم سفری داشتیم که خیلی مفید بود. به قم رفتیم و کتابخانه آقای مرعشی را دیدیم و توافق‌هایی را با این کتابخانه داشتیم. از بخش میراث مکتوب و کتابخانه ملی و مرکز اسناد و بنیاد ایرانشناسی هم دیدن کردیم. این سفر سه روزه بود.

موزه نسخه های خطی ارمنستان (ماتناداران) که یکی از غنی‌ترین نسخه‌های خطی و دست‌نویس‌های باستانی جهان را در اختیار دارد

رئیس موزه ماتناداران اضافه کرد: ما همیشه با سفارت ایران در ارتباط هستیم و کارهای فرهنگی و همایش‌های زیادی را ترتیب می‌دهیم و نمایش نقاشی از شاهنامه، اثر آندره سوروگیان در راستای همین ارتباط دوستانه با سفارت ایران بوده است.

همچنین طبق توافق با سفیر قبلی ایران، قرار بر این شد که مرمتگر ایرانی به ارمنستان بفرستند تا مرمتگران قدیمی که روی جلدهای لاکی تسلط نداشتند، آموزش دهد. تا به حال آقای حمید ملکیان دو بار از ایران به ارمنستان و این موزه آمده و در یک بازه ۱۰ و ۱۵ روزه، در این زمینه آموزش دادند.

او گفت: دانش مرمت ایران و ارمنستان خیلی متفاوت است. هدف ما از سفر به ایران نیز آشنایی و مکاشفه در این مورد بود و قرار است تا پایان تابستان، همکاران ما در بخش مرمت به ایران بروند تا این آموزش‌ها کامل شود.

تجریان درباره برگزاری نمایشگاه‌ها و همکاری‌های مشترک با ایران و همچنین تبادل آثار، با توجه به مجموعه آثاری که این موزه در اختیار دارد، اظهار کرد: برای برگزاری نمایشگاه و تبادل آثار نیز هنوز اتفاقی نیفتاده است، ولی باید این اتفاق رخ دهد. درحال حاضر ما بیشتر قصد داشتیم ارتباط علمی با ایران برقرار کنیم.

مینیاتوری از فردوسی که آندره سوروگیان به تصویر درآورده است کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • با عشق به ایران در ارمنستان (+عکس)
  • ضعف شدید در حوزه روایت‌گری انقلاب اسلامی
  • روایت زندگی قهرمانان در دستان دانش آموزان
  • روایت زندگی قهرمانان در دستان دانش اموزان
  • اهتمام نهاد کتابخانه های عمومی برای حمایت از آثار ادبیات پایداری
  • مراسم سوگواری امام صادق در باغ موزه دفاع مقدس برگزارمی شود
  • برگزاری آیین سوگواری شهادت امام صادق‌(ع) در باغ موزه انقلاب
  • ملت ایران توانایی ایستادگی روی پای خود را دارد
  • نقش سنگرسازان بی سنگر در تاریخ انقلاب ماندگار است
  • برپایی کلاس درس دانشجویان دانشگاه آزاد در باغ موزه دفاع مقدس